Online vrijwilligersprogramma

 

BFC werkt met een online vrijwilligerssysteem, genaamd bardiensten.nl. Inloggen gebeurt via het KNVB nummer (in hoofdletters) + geboortedatum (dd-mm-jjjj).

In het systeem staan bijna alle diensten vermeld die beschikbaar zijn dit seizoen. De volgende diensten vind je terug in het programma:

  • Bardienst: je helpt achter de bar of in de keuken tijdens wedstrijden, activiteiten of toernooien
  • Schoonmaak e.d.: je assisteert onze ploeg die verantwoordelijk is voor de schoonmaak en het onderhoud van ons complex
  • Fluiten: je wordt ingezet als scheidsrechter bij één van onze toernooien
  • Keukendienst: je assisteert het horecateam tijdens toernooien, evenementen of activiteiten in de catering
  • Green & Clean-team: jij zorgt ervoor dat het terrein en het complex netjes blijven tijdens toernooien, activiteiten en evenementen.
  • EHBO: jij kunt eerste hulp verlenen tijdens toernooien, activiteiten of evenementen
  • Gastvrouw/heer: bij toernooien ben jij ons visitekaartje en ontvang je teams en scheidsrechters in de Ronald Koeman kamer. Jij bent ook een belangrijke assistent voor de organisatie.

Wij hebben de diensten zoveel mogelijk ‘opgeknipt’, zodat je niet een hele dag beschikbaar hoeft te zijn. Hou er wel rekening mee dat je in totaal 6 uur vrijwilligerswerk in moet vullen. Dat kan dus betekenen dat je 2 diensten van 3 uur uit kiest in het programma.

De handleiding voor het gebruik van bardiensten.nl staat ook op deze site. Lukt het niet met inloggen of heb je een vraag, neem dan contact op met Nanda Timmerman via verenigingsmanager@bfc-bussum.nl of zoek Nanda op als je bij BFC bent.

Wanneer bijvoorbeeld door slecht weer alle wedstrijden worden afgelast op de dag dat je je dienst hebt ingevuld dan vragen wij je om opnieuw te bekijken wanneer en waar je nog een steentje kan bijdragen. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je 6 uur vrijwilligersdienst invult.