Alle bollen verzamelen!

BFC 100 jaar!

Op 1 mei 2020 bestaat BFC honderd jaar!
Om het honderdjarig bestaan op passende wijze te vieren, zal de Lustrumcommissie gedurende het seizoen 2019-2020 verschillende activiteiten organiseren voor alle BFC-leden! Klap op de vuurpijl wordt natuurlijk het lustrumweekend rond de verjaardag van de club, maar het hele seizoen zal in het teken staan van deze fantastische mijlpaal voor Bussums Fijnste Club!

Om alle activiteiten die de Lustrumcommissie in het lustrumjaar zal organiseren mogelijk te maken, is natuurlijk budget nodig. Daarom zal de Lustrumcommissie, naast het werven van sponsoren, ook zelf actief aan fondsenwerving gaan doen.


‘Alle bollen verzamelen!’

De allereerste activiteit van de Lustrumcommissie zal plaatsvinden op 31 december 2017: de oliebollenverkoop op BFC! Onder de noemer ‘Alle bollen verzamelen!’ zal de commissie versgebakken oliebollen én appelflappen verkopen op de laatste dag van het kalenderjaar. Zelf gebakken, dus vers uit het vet! De opbrengst van deze oliebollenverkoop komt volledig ten goede van het budget voor de lustrumviering!

Dus doe je club een lol, en koop ook een bol!

Stuur je bestelling uiterlijk 28 december naar bfc100jaar@bfc-bussum.nl

 

Lees hier meer over de lustrumcommissie.

Volg ons vooral ook op Facebook, Instagram & YouTube!