BFC 100 jaar

OP 1 MEI 2020 BESTAAT BFC HONDERD JAAR!

Om het honderdjarig bestaan op passende wijze te vieren, zal de Lustrumcommissie gedurende het seizoen 2019-2020 verschillende activiteiten organiseren voor alle BFC-leden! Klap op de vuurpijl wordt natuurlijk het lustrumweekend rond de verjaardag van de club, maar het hele seizoen zal in het teken staan van deze fantastische mijlpaal voor Bussums Fijnste Club!

Om alle activiteiten die de Lustrumcommissie in het lustrumjaar zal organiseren mogelijk te maken, is natuurlijk budget nodig. Daarom zal de Lustrumcommissie, naast het werven van sponsoren, ook zelf actief aan fondsenwerving gaan doen.

Eerstvolgende activiteit:

ZATERDAG 13 OKTOBER: BFC OKTOBERFEST
Het grootste volksfeest van de wereld komt zaterdag 13 oktober ook naar BFC! Tijdens het BFC Oktoberfest geniet je van een avond vol bratwursten 🌭 pullen bier 🍻 en pretzels 🥨. Lees meer..

DE GROTE CLUBACTIE

Over 1,5 jaar bestaat BFC 100 jaar en dat willen wij uiteraard vieren met iedereen die BFC een warm hart toedraagt, maar zeker met alle voetballers en voetbalsters van BFC. In het lustrumjaar 2019 – 2020 willen we voor elke doelgroep een leuke activiteit organiseren, maar daar hebben we natuurlijk veel geld voor nodig. De Grote Clubactie kan ons daarbij enorm helpen maar daar hebben we jouw hulp ook bij nodig. Lees meer.. 

BFC MUSEUM

Ook zijn wij bezig met het verzamelen van items voor het BFC-museum. Dus heb jij oude shirts, bekers, vaantjes of geweldig oude teamfoto’s? Dan willen wij die heel graag van je lenen! Mail naar 100jaar@bfc-bussum.nl en we maken een afspraak om ze van je over te nemen. Vanzelfsprekend krijg je ze ná het lustrumjaar weer terug.

 

Vorige activiteiten:

2018

2017

Volg ons ook via Facebook en Instagram!

 

De lustrumcommissie

Astrid Schluter voorzitter lustrumcommissie – BFC 100 jaar! (lees hier het nieuwsbericht)

FunctieNaamE-mailadres
VoorzitterAstrid Schluter100jaar@bfc-bussum.nl
Thomas Niehe
Berend Jonckers
Petra Ebbelaar
Jacqueline Westerink
Jurrien Blaauw