Nieuwjaarsloterij: geef uw steun & blijk van waardering aan de BFC-vrouwen!

Beste sponsoren, (voetbal)vrienden en familie,

Sinds het seizoen 2013/2014 is BFC weer volop actief om het vrouwenvoetbal bij onze mooie club aan de Meerweg te Bussum op de kaart te zetten. Ook dit seizoen is er een prachtige start gemaakt door het selectieteam en zijn ze er weer in geslaagd om winterkampioen te worden.

Maar om de teamgeest hoog te houden en het BFC vrouwenvoetbal te promoten wil de groep graag meedoen aan belangrijke internationale toernooien en trainingskampen. Hieraan zijn diverse kosten verbonden, zoals verblijfs- en vervoerskosten, maar ook kosten voor de aanschaf van materialen. Zo is de keus voor dit jaar op het toernooi in Gramsbergen gevallen. De vrouwen zullen daar buiten de Nederlandse ploegen ook die van Duitsland, België, Spanje en andere landen treffen.

Wij vragen u dan ook om ons te steunen door een lot(en) van ons te kopen voor de prijs van € 5,00 per lot waarmee u kans maakt, van 1 op 10, op een origineel, mooi, groot en bruikbaar verrassingspakket die vele malen groter is dan uw inzet. Uiteraard geldt hier hoe meer loten u koopt hoe groter de kans voor u op de hoofdprijs.

Hoe werkt het: degene waarvan u uw lot koopt heeft een lijst met 10 nummers en u mag zelf bepalen met welk nummer u speelt mits het nummer al vergeven is dan zult u uw geluk op een ander nummer moeten zetten. Na de trekking op 5 januari 2015, door bestuurslid Pauline Beijen, van het winnende nummer zal de verkoopster van het lot u deze persoonlijk komen overhandigen. Alle winnaars met hun prijzen worden uiteraard vermeld op de website van www.bfc-bussum.nl.

Wij hopen dat u uw waardering en blijk van steun wilt betuigen, want door uw donatie helpt u mee aan de promotie van BFC Vrouwenvoetbal niet alleen in de regio maar ook daarbuiten. Wij BFC Vrouwen van 1 en 2 danken u nu al voor uw (gulle) gift en wensen u bij voorbaat een voorspoedig, gezond en sportief 2015 toe en zien u graag langs de lijn terug.