30-9 BFC mo19-1 speelt voor “Noah” !

poster voor Noah

A.s. zaterdag zult u in de kantine deze poster (gedrukt door drukkerij “drukkracht” uit Hilversum) tegenkomen. De inhoud is duidelijk, we willen als team een bijdrage leveren aan het gezin van Noah. Helpt u ons mee?

Noah( 4jaar), ‘loopt’ al vanaf zijn geboorte ziekenhuis in en uit. Afgelopen december 2016 was het zelfs zeer kritisch, hij verbleef maanden in het ziekenhuis en zelfs meerdere dagen op intensive care.
De ‘extra’ kosten die dit met zich meebrengen zijn ondertussen torenhoog. Maar ook de kosten om hun huis maandelijks stofvrij maken vanwege infecties gaat maar door. Ouders die onbetaald verlof nemen, medicijnen die niet vergoed worden enz.
Houdt het ooit op? Het gaat ‘gelukkig’ iets beter met hem maar ‘hoge’ kosten zijn er nog steeds. Of het ooit ‘ECHT’ beter wordt en hij net als onze meiden in teamverband kan voetballen, blijft een groot vraagteken. Daarom willen wij dit gezin graag een steuntje in de rug geven door geld in te zamelen.

Elk bedrag is welkom, een kleine warme gift is al genoeg, de dank is GROOT!

De MO19 meiden zullen sowieso 2 euro per persoon doneren. Rondom onze wedstrijd tegen AFC Quick MO19-1, thuis om 16.05 uur zullen we mensen vragen om een kleine duit in het zakje te doen. Er zal een collectebus in de kantine staan.

De wedstrijd zal onder leiding staan van Tim Hoogendoorn. Bedankt Tim!

Helpt u ons mee?

Meer over Noah-actie op Facebook

UPDATE:

De mo13-1 van coach Andre sluit zich aan bij de actie en zal met elkaar €30.-  doneren!

Geweldig meiden!

Alvast bedankt namens BFC MO19-1